Fõmenü

Címlap
Földhivatali Főosztály
Földhivatali Osztályok
Közérdekû adatok
Hirdetmények
META adatok
Tájékoztatás
Hatósági biz. kérelem
Földhivatali Főosztály telephelyei
Tájékoztatás
2013. december 09.

 

Postázási információk

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a földhivatalok részére postai úton előterjesztett küldeményeken fel kell tüntetni a „FÖLDÜGYI IGAZGATÁSI ELJÁRÁSHOZ” kezelési jelzést, valamint ezeket a küldeményeket az eljáró földhivatali osztály részére kell címezni. A pontos elnevezések és címek Győr-Moson-Sopron megye területén a következők:

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály Földhivatali Osztály (9021 Győr, Árpád út 32., 9002 Győr, Pf. 22.)

Győri Járási Hivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Földhivatali Osztály (9021 Győr, Városház tér 3., 9002 Győr, Pf. 183.) (illetékessége a Győr, Pannonhalmi és Téti Járásra terjed ki)

Soproni Járási Hivatal Földhivatali Osztály (9400 Sopron, Új utca 26., 9401 Sopron, Pf. 35.)

Mosonmagyaróvári Járási Hivatal Földhivatali Osztály (9200 Mosonmagyaróvár, Pozsonyi út 87., 9201 Mosonmagyaróvár, Pf. 43.)

Csornai Járási Hivatal Földhivatali Osztály (9300 Csorna, Soproni u. 58., 9301 Csorna, Pf. 18.)

Kapuvári Járási Hivatal Földhivatali Osztály (9330 Kapuvár, Fő tér 1., 9331. Kapuvár, Pf. 9.)

Megfelelő címzés és kezelési jelzés hiányában előfordulhat, hogy a beadvány a központi érkeztető rendszerben, Budapesten kerül érkeztetésre, az eredeti iratok onnan való megérkezéséig az ügyintézés nem indul meg.

 

 

MFTTT konferencia a jogszabályi változásokról

- A szakma gyakorlásának feltételeit szabályozó rendelet-tervezetek / Koós Tamás /

- 25/2013. (IV. 16.) VM rendelet -  Az ingatlan-nyilvántartási célú földmérési és térképé- szeti tevékenység részletes szabályairól (Az új földmérési és térképészeti tevékenységről szóló törvény végrehajtási rendeletei) / Reményi György /  

 - A földmérési és térképészeti állami alapadatok kezelését, szolgáltatását és egyes igazga- tási szolgáltatási díjakat szabályozó rendelet-tervezet és VM miniszteri utasítás-tervezet /Varga Felicián/

-Tapasztalatok és gyakorlati megoldások a WMS szolgáltatásban / Olasz Angéla /  

 

Társoldalak

Kormányportál
Agrárminisztérium
Lechner Tudásközpont
NKP Nonprofit Kft
MePAR
GNSSNET

Advertisement


   
AdatvédelemGYIKImpresszumSzerzõi jogKapcsolatTechnikai információk
   
© 2007-2019 AM FTF